Vi söker hem till hundar som vi vill använda i avel i framtiden!


Vill du samarbeta med oss kring en valpkull?För att bedriva den avel som vi vill så behöver vi ha många hundar att välja på i vår avel och tyvärr så kan inte alla hundar bo hemma hos oss. Därför söker vi nu personer som vill vara fodervärdar åt några av våra hundar. Våra fodervärdar behöver inte ha tidigare erfarenheter av uppfödning. Upplägget och avtalet kan se olika ut för olika hundar beroende på vad vi vill och vad nya ägaren vill. Vi tar hand om allt som parning och valpar innebär.

Under 2024 kommer vi söka hitta hem till flera hundar. Både valpar och lite äldre hundar. Både hanar och tikar. Både egenuppfödda och importerade från kennlar utomlands.

Personkemi är absolut viktigast när vi väljer hem till våra avelshundar. Vi vill ha ett nära samarbete med ägaren under hundens hela liv. Vi ser gärna att det finns erfarenhet av retriever och vi värdesätter erfarenhet av träning mot målet att starta på prov/tävling. Vi vill kunna träffas ofta och träna tillsammans så avståndet mellan oss bör inte vara så långt.

Våra hundar äter bara rå mat dvs kött, ben, grönsaker och frukt och det vill vi att hunden får fortsätta att äta hela livet.

Om du känner att det här är intressant för dig så skicka ett mail så pratar vi vidare.